Sanoat texnologiyasi fakulteti, Sanoat texnologiyasi kafedrasi
# | Nomi | Mezon | Qo‘shilgan vaqti | Holati | Ball |
---|---|---|---|---|---|
#1 | ИЗУЧИТЬ ХАРАКТЕРИСТИКИ УРОЖАЙНОСТИ СЕЛЕКЦИОННЫХ СОРТОВ | 31.10.2024 14:38 |
Qabul qilingan
|
0.25 | |
#2 | АНАЛИЗ ДВИЖЕНИЯ ЛЕНТЫ МЕЖДУ ЦИЛИНДРОМ И ВАЛИКОМ ПО ПОСЛЕДУЮЩИМИ ВЫТЯЖНЫМИ ПАРАМИ | 31.10.2024 14:41 |
Qabul qilingan
|
1.33 | |
#3 | TUYAQUSH TERI XOMASHYOSIGA ISHLOV BERISHDAGI TAYYORLOV, OSHLASH OLDI VA OSHLASH JARAYONLARINI O‘TKAZISH REJIMLARI | 31.10.2024 15:10 |
Qabul qilingan
|
0.33 | |
#4 | TUYAQUSH TERILARIGA DASTLABKI ISHLOV BERISH AMALIYOTIDA KONSERVALASHNING HO‘L TUZLASH USULI | 31.10.2024 15:12 |
Qabul qilingan
|
1.00 | |
#5 | PAXTA VA TO‘QIMACHILIK SEXI HAVOSI TOZALIGINING MEHNAT SHAROITIGA TA’SIRI | 31.10.2024 15:13 |
Qabul qilingan
|
0.33 | |
#6 | Технология выработки двухслойного плюшевого трикотажа | 31.10.2024 15:24 |
Bekor qilingan
|
0.00 | |
#7 | ТЕХНОЛОГИЯ ВЫРАБОТКИ ДВУХСЛОЙНОГО ПЛЮШЕВОГО ТРИКОТАЖА | 06.11.2024 13:10 |
Bekor qilingan
|
0.00 | |
#8 | DEVELOPMENT OF AN EFFECTIVE DESIGN SCHEMEOF THE GUIDE IN A TWO CONTOUR ROTARY MACHINE | 07.11.2024 15:51 |
Qabul qilingan
|
2.00 | |
#9 | ТЕХНОЛОГИЯ ПОЛУЧЕНИЯ ДВУХСЛОЙНОГО ОДНОСТОРОННЕГО ПЛЮШЕВОГО ТРИКОТАЖА | 19.11.2024 14:36 |
Qabul qilingan
|
0.50 | |
#10 | ТЕХНОЛОГИЯ ВЫРАБОТКИ ДВУХСЛОЙНОГО ПЛЮШЕВОГО ТРИКОТАЖА | 19.11.2024 15:06 |
Qabul qilingan
|
1.00 | |
#11 | file_67459f9959865.pdf | 26.11.2024 15:14 |
Qabul qilingan
|
2.00 | |
#12 | file_67459fa158c07.pdf | 26.11.2024 15:14 |
Bekor qilingan
|
0.00 | |
#13 | file_674eee2ea66f6.pdf | 03.12.2024 16:40 |
Qabul qilingan
|
2.00 | |
#14 | ANALYSIS OF THE DEPENDENCE OF DENSITY INDICATORS ON THE STRUCTURAL CHANGES OF DOUBLE-LAYER KNITWEAR | 06.01.2025 12:13 |
Qabul qilingan
|
0.57 | |
#15 | АНАЛИЗ ЗАВИСИМОСТИ СТРУКТУР ДВУХСЛОЙНОГО ТРИКОТАЖА НА СВОЙСТВА ПРОЧНОСТИ НА ИСТИРАНИЕ И НА РАЗРЫВНУЮ НАГРУЗКУ | 06.01.2025 12:16 |
Qabul qilingan
|
0.57 | |
#16 | ЭЛАСТИЧНОСТЬ ДВУХСЛОЙНОГО ТРИКОТАЖА С РАЗНЫМИ СТРУКТУРАМИ | 06.01.2025 12:18 |
Qabul qilingan
|
0.57 | |
#17 | Profilingiz natijasiga ko ra baholandi. | 10.04.2025 11:28 |
Qabul qilingan
|
0.00 |