Iqtisodiyot fakulteti, Iqtisodiyot kafedrasi
# | Nomi | Mezon | Qo‘shilgan vaqti | Holati | Ball |
---|---|---|---|---|---|
#1 | Жанубий Орол буйи худудида ем-хашак ва яйлов экинларини етиштиришда коллектор-зовур сувларидан фойдоланиш | 03.12.2024 21:52 |
Qabul qilingan
|
0.67 | |
#2 | file_674f381f24f2e.pdf | 03.12.2024 21:55 |
Qabul qilingan
|
4.00 | |
#3 | file_674f3984f3a9f.pdf | 03.12.2024 22:01 |
Qabul qilingan
|
3.00 | |
#4 | Promising directions determination of the forecast values development of agrobiochemistry services in the Aral Sea Basin | 03.12.2024 22:20 |
Qabul qilingan
|
4.00 | |
#5 | Совершенствование экономической структуры пищевой промышленности в условиях модернизации экономики (на примере Республики Каракалпакстан). | 04.12.2024 20:28 |
Qabul qilingan
|
1.00 | |
#6 | Роль пищевой промышленности Узбекистана | 04.12.2024 20:55 |
Qabul qilingan
|
1.00 | |
#7 | ГАСТРОНОМИК ТУРИЗМНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ҲОЗИРГИ ТЕНДЕНЦИЯЛАРИ ВА ИСТИҚБОЛЛАРИ | 04.12.2024 21:01 |
Qabul qilingan
|
1.33 | |
#8 | СДВИГИ В ОТРАСЛИ ПИЩЕВОИ ПРОМЫШЛЕННОСТИ В СТРУКТУРНЫЕ УСЛОВИЯХ ТРАНСФОРМАЦИИ ЭКОНОМИКИ | 04.12.2024 21:20 |
Bekor qilingan
|
0.00 | |
#9 | ОСНОВНЫЕ ПРИНЦИПЫ ФОРМИРОВАНИЯ ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ ОПРЕДЕЛЯЮЩИЕ УРОВЕНЬ ЖИЗНИ НАСЕЛЕНИЯ | 04.12.2024 21:22 |
Qabul qilingan
|
1.00 | |
#10 | TENDENCY IN THE WORLD FOOD MARKET | 04.12.2024 21:25 |
Qabul qilingan
|
4.00 | |
#11 | file_6767989a014b1.pdf | 22.12.2024 09:42 |
Qabul qilingan
|
1.00 | |
#12 | file_67679b4a1297f.pdf | 22.12.2024 09:53 |
Qabul qilingan
|
1.00 | |
#13 | file_67679be14a26f.jpg | 22.12.2024 09:56 |
Qabul qilingan
|
1.00 | |
#14 | DIDACTIC FRAMEWORKS FOR EFFECTIVE PERSONNEL TRAINING IN MODERN AGRIBUSINESS MANAGEMENT | 22.12.2024 10:08 |
Qabul qilingan
|
5.00 | |
#15 | file_6767a35fa5930.pdf | 22.12.2024 10:27 |
Qabul qilingan
|
1.00 | |
#16 | file_6767a6f29fd75.pdf | 22.12.2024 10:43 |
Qabul qilingan
|
1.00 | |
#17 | TENDENCY IN THE WORLD FOOD MARKET | 23.12.2024 21:13 |
Qabul qilingan
|
4.00 | |
#18 | Profilingiz natijasiga ko ra baholandi. | 10.04.2025 12:10 |
Qabul qilingan
|
0.00 |